Food Industry <br />Economics

Food Industry
Economics

ISSN Print: 2312-847X
ISSN Online:2411-4111
ISO: 26324:2012

Партнери

1. Одеська національна академія харчових технологій - Якість вищої освіти, вищої технічної освіти, визначає рівень розвитку країни та добробуту її громадян. Саме тому в Україні останнім часом здійснюється ряд реформ, головною метою яких є підвищення якості вищої освіти до рівня світових вимог. Одеська національна академія харчових технологій перебуває на новому етапі розвитку. В академії повністю впроваджений ступінчастий принцип вищої освіти: від молодшого спеціаліста до бакалавра, спеціаліста, магістра, кандидата і доктора наук. Сьогодні 11 факультетів у складі чотирьох навчальних інститутів, інститут післядипломної освіти та підвищення кваліфікації, науково-дослідний інститут, коледж і три технікуму є потужний науково-освітній центр на Півдні нашої країни, який об'єднав близько 15000 студентів, 2400 викладачів і співробітників, в тому числі близько 100 професорів і 400 доцентів, кандидатів наук. У ювілейному 2012 році нами були створені чотири інститути, які об'єднали вікові традиції і сучасні інновації, головною метою функціонування яких є широкомасштабне впровадження освітньої моделі кращих європейських університетів: від отримання знань - до науково обґрунтованого їх застосування. Всім чотирьом інститутам за одноголосним рішенням членів Вченої Ради академії присвоєні імена видатних промислових діячів і вчених, що мають безпосереднє відношення до долі нашого ВНЗ.

2. Науково-технічна бібліотека - Одеської національної академії харчових технологій