Food Industry <br />Economics

Food Industry
Economics

ISSN Print: 2312-847X
ISSN Online:2411-4111
ISO: 26324:2012

АНАЛІЗ РИНКУ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ УКРАЇНИ

Свистун Т.В.; Туз К.В.

Ключеві слова: заморозка; напівфабрикати; лідери ринку; основні виробники; розвиток галузі.

Сторінки: 19-23

Анотація

В статті розглянуто основні тенденції споживання і асортимент зморожених напівфабрикатів Україні. Під час проведення аналізу були визначені: лідери ринку України, основні проблеми виробників, чинники, що впливають на розвиток.


Посилання

1.Козій С.О. Перспективи розвитку ринку напівфабрикатів [Електронний ресурс] / С.О. Козій. Режим доступу: https://nubip.edu.ua/sites/default/zbirnik_konferenciyi_11_05_2017.pdf
2.Номенклатура продукції промисловості. – Державна служба статистики України. – К., 2013. – 543 с.
3.Статистичний щорічник України за 2013р. / За ред. О.Г.Осауленка. – Державна служба статистики України. – К.,2014. – 527 с.
4.Товарознавство продовольчих товарів: [підруч.] / За ред. І.В. Сирахмана. – К., 2000. – С.262, 308.
5. Шубина Г. Рынок замороженнях полуфабрикатов: общая ситуация / Г. Шубина // Продукты&Ингредиенты. – 2012. – No3 (89). – С.38-40.
6. Шугурова Т. Инновационныйподход к производству натуральних полуфабрикатов / Т. Шугурова // Мяснойбизнес. – 2011. – No4. – С.56–57.
7. Брендингове агентство Koloro [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://koloro.ua/company.html
8. Портал для споживачів FAVOR [Електронний ресурс]. Режим доступу: https://www.favor.com.ua/vote/products/frozen-convenience-food/?results=U.

DOI:

Завантажити PDF